Regisztráció

Létrehoztuk az albertfalvi csoportot. A csoportnak van egy kódja, IEC-PRTE Ezzel a kóddal tudnak csatlakozni a csoporthoz azok is, akik már egyénileg regisztráltak.

Aki a kód megadásával a jelentkezik és csatlakozik az Albertfalvi Plébánia csoporthoz, így lehetőség lesz, egy helyre kerülni a plébánia híveivel.

Jelentkezni:

  • https://registration-iec2020.hu/ (önkéntes segítőnek, résztvevőnek egyénileg - családilag - közösségileg)
  • A templomban kihelyezett jelentkező lapokon, a plébánián is lehet személyesen jelentkezni irodaidőben.

Általános probléma, hogy a regisztráció után nem jelölik a hívek azt a programot, ahol szeretnének jelen lenni.

Érdemes az egész hetet átgondolni és egyszerre minden programot bejelölni, ahol szeretnél ott lenni = jegyet venni, akkor is ha az 0 Ft.

  • Melyik programon vegyek részt? - kérdés eldöntéséhez Fábry Kornél atyától kaptunk egy segítő gondolatot. "Az hogy hányan leszünk az egyes rendezvényeken jelentősen befolyásolja majd, a Katolikus Egyház jövőbeni társadalmi megítélését!"
  • Legyen ez fontos nekünk annyira, hogy a hétvégénket erre szánjuk!

Egy csoporthoz való tartozás biztosítja, hogy együtt kezeljenek bennünket és a lehetőségekhez mérten egy helyre kerüljünk. Különböző napokon több csoporthoz is lehet tartozni, mert lehetséges a különböző eseményeken különböző csoporttal részt venni. Ezért is fontos a jegyvásárlás, mert az adott csoporthoz tartozást, az aktuális eseménynél kell jelölni. Jelentkezési lapok kint vannak a szenteltvíznél templomban és a plébánián. Plébánián segítséget is lehet kérni Dóritól! Albertfalva egy csoportba kerül!!!!